jag är bra

alltså jag är så förbannat grym. jag fick vg på externredovisningen. det där fruktansvärda, ångestframkallande helvetet som drabbade stackars mig för några veckor sen. och jag är så jävla stolt över det. jag tänker inte vara larvig och försöka förminska min insats som jag alltid gör, utan faktiskt erkänna för mig själv och alla andra att jag är bra. jag har aldrig fått tycka att något är svårt utan bara fått höra "men vad larvig du är, det är klart att du klarar det" och jag har aldrig fått vara glad när något gått bra för antingen är man mallig eller så "ja det var ju väntat". som om det inte är lika bra om det är väntat? och så måste man ju ta hänsyn till dem det inte gick lika bra för och liksom tränga undan sin egen lycka. hursomhelst tyckte jag att detta var uppriktigt svårt, jag trodde att det skulle släpa efter mig hela livet och vara orsak till att jag inte skulle kunna ta ut min examen. men jag klarade det och därför anser jag det vara på sin plats att utnämna mig själv till bäst i världen. så nu var det gjort. ikväll firar jag med tårta.

sjukvård

återbesök hos läkaren idag. eller nytt besök eftersom jag fick träffa en ny läkare. den förra menade ju att det inte gick att göra någon undersökning.. den här läkaren klämde och böjde lite och tyckte sig inte se några tecken på inflammation.. synd att inte den förra läkaren också märkte samma sak så att jag sluppit äta små piller som gett mig ont i magen i tre veckor. jag fick dock komma in en kvart försent och läkaren var märkbart stressad och jag kände inte att jag fick berätta allt jag ville men men.. han skickade mig på provtagning så nu ska det testas reumatologiska grejer samt njurfunktion av nån anledning... när jag hade väntat på provtagningen fick jag veta att de inte kunde ta mina prover idag eftersom de redan skickat iväg dagens sändning av prover till labbet, så mina skulle bli gamla av ligga över helgen (????) så nu måste jag TILLBAKA igen.. och sen måste jag TILLBAKA och få provsvaren.. och om de inte visar något har jag ingen aning om vad de tänker hitta på.. kassera mig antagligen. jag funderade på om jag skulle be om hemhjälp.. jag kan ju knappt laga min egen mat eller diska min disk eller gå på toa.

alltså jag vet att svensk sjukvård är den bästa i världen.. men den fungerar fanimej inte.. väntetider, löpande band-princip, väntetider, omöjligt att komma fram på telefon, väntetider.. jag menar, får de inte lära sig på läkarutbildningen att det är människor de handskas med, inte bildelar? man måste nästan vara världens främsta gnällkärring för att överhuvudtaget komma i kontakt med vården. dock har jag hört att det funkar bra när man ligger inne på sjukhus.. kanske ska åka till östra och lägga mig på en säng...

back for now

tänkte bara meddela att jag fortfarande är i livet.. frågan är om mina händer är det... jag har käkat antiinflammatoriska tabletter i tre veckor, använt jättehandikappande handledsskenor samt inte använt datorn mer än betalat räkningar, kollat adresser och mailen då och då, och det är inte bättre!! jag antar att jag inte borde sitta vid datorn då men eftersom mitt ordinerade datorförbud gått ut så tänker jag skita i det för tillfället.

jag har gjort vuxentestet som
stina har på sin blogg. jag antar att ingen blir förvånad om jag säger att jag blev äldre än min egentliga ålder.. men snälla nån, 33 år är väl lite väl...? testet tyckte att jag var så gammal nämligen. lite märkligt tycker jag eftersom jag varken dricker kaffe, vin, eller har bil, barn, hus, eller nånting sånt. men tips jag fick för att lbi lite yngre var att börja dricka öl och åka till hultsfred.. jag funderar seriöst på att göra det.. åka till hultsfred alltså.. bara för att.