go linda och alla tuffingar

jag säger ju att hon är bra!!! http://www.expressen.se/index.jsp?a=575556
jag älskar att vara töntig

arbetsmarknadspolitik = djupt vatten

som jag sagt tidigare, jag gillar linda skugge: http://www.expressen.se/index.jsp?a=575139
sen på tal om det här med plusjobben som har jättedåliga anställningsvillkor... avsikten är väl god men utfallet blir rätt puckat. men sen hörde jag en radioreklam häromdagen där nån sa typ "din arbetsgivare betalar 30 % av din lön i osynlig skatt, så kallad arbetsgivaravgift, som gör att arbetsgivaren drar sig för att nyanställa. halvera arbetsgivaravgiften och arbetstillfällena kommer öka" nånting i den stilen.. det låter ju väldigt kostsamt att sänka en sån stor avgift men varför inte göra det bara för ungdomar? då kan och vill ju arbetsgivaren anställa unga utan att det behöver bli med dåliga villkor. jag är inte så bra på det här med politik... är jag helt dum i huvudet nu eller? jag tycker det var ett bra förslag.

utmaning

jag har blivit utmanad.. jobbigt att jag inte känner fem bloggare..
http://www.larsemil.se/blogg.php?bloggid=238

befogat gnäll

nu är det dags.. jag har tänkt blogga om detta ända sen snön kom i höstas men det har inte blivit av. jag tycker att snöröjningen i mitt område har varit fruktansvärt dålig den här säsongen! man har fått pulsa sig fram i stora drivor på gångvägarna innan nåt har brytt sig om att skotta bort lite. när det sen har töat och frusit på igen har det bildats buckliga isgator formade efter folks fotspår som har varit omöjliga att ta sig fram på. har nån sandat? efter nån vecka kanske...jag har aldrig halkat fram så mycket som gjort denna vinter. har äldre människor överhuvudtaget kunnat vistas ute? hur har de med barnvagn och rullstol tagit sig fram? nej fy skäms på de som är ansvariga. det går inte att skylla ifrån sig med att man blivit överraskad av dåligt väder för det har varit värre vintrar förut och då har det fungerat bättre. sen är det ungefär tre veckor sen all snö försvann ordentligt.. kanske börjar bli dags att sopa bort sanden från gatorna nu??

härligt med likasinnade

såhär talar en vis människa

Linda säger:
jag är alltid på de strukturerades sida.

vill ha

oh stora lägenhetsfördelargudarna... giv mig denna lägenhet som jag anmält mig på..
please please please

19/4 14.30 Frisörkällaren

jaha då är det snart dags... idag ska jag klippa av mig håret.. jag är lite nervös men det borde jag inte vara eftersom jag bestämt det själv.. och när jag väl har bestämt mig för nåt så brukar det ju vara så genomtänkt att det inte finns något att vara nervös för.. men håret är lite känsligt.. styrkan sitter ju där.. men det blir säkert jättebra, och om nån säger att det är fult så slår jag den.

kära dagbok...

gosh jag har konstaterat att jag skrivit över 40 sidor om D i min dagbok... är det friskt eller? lägg till hur mycket jag ältat offentligt..


klocka

jag har köpt en klocka med timer som jag ska ha i mitt framtida kök/i min köksvrå/ovanför min minimala diskbänk eller vad det nu blir. så här snygg är den http://www.rusta.se/product.asp?p=76401093
muy cool

film x 5

jag kollade på vi i femman häromdagen och kände mig väldigt smart. jag kunde ju alla frågorna!
sen har jag tittat på massa filmer i påsk eftersom jag är ensam hemma och ingen bryr sig om att jag ligger framför tvn. först såg jag corpse bride, en animerad film där figurerna såg ut som de där tyggubbarna i tvättmedelsreklamen.. det är ju ingen barnfilm men den hade inget budskap eller nån meningsfull story så de kändes inte som en vuxenfilm heller.. konstig
sen såg jag the terminal, den där tom hanks hamnar i byråkratiproblem och blir fast på en flygplats i 9 månader. jag trodde den skulle vara tråkig eftersom den enbart utspelade sig på en flygplats men den var faktiskt bra.. snacka om anpassningsförmåga..
jag tvekade länge om jag skulle våga hyra instängd men jag tänkte att jag kan ju faktiskt se den när det är ljust, vilket jag också gjorde. kan ju säga att det hade känts mycket bättre att ha en pålitlig persons hand att hålla i under tiden.. fast monstren var inte så läskiga, mer att man verkligen fick en instängdkänsla... upptäckte att jag satt och höll andan flera gånger. men slutet var helskumt.. jag är väl för dum för att förstå..
sen såg jag madagaskar som jag velat se länge men alla har sagt att den skulle vara så tråkig. jag tyckte den var rolig! det var ju roliga repliker och sånt.. david schwimmer var rolig som hypokondrisk giraff.. mer tecknat åt folket!
sen gick ju för evigt på 3an ikväll så jag såg den också. det är nån slags askungesaga med lyckligt slut.. jag älskar när de får varandra :) men jag undrar var filmskaparna får såna slut ifrån, det händer ju aldrig i verkligheten!

musikstund

det är kul hur olika låtar betyder och påminner om saker för en.. saturday night med suede innehåller en massa gemenskap, förväntan och framtidstro. everybody's changing med keane påminner om den största glädjen och den största sorgen. med socker på med navid modiri står för så mycket ångest över min egen dumhet att jag tror jag behöver hälla lite socker på mig själv.
det var nog det jag hade att säga för nu


middag?

det enda jag har ätit idag är 7 mackor och ca 10 minidonuts hos stella. jag borde kanske äta middag? men jag är egentligen inte så hungrig.. när jag är ensam blir jag inte hungrig så lätt, det är ju bra inför framtiden när jag inte kommer ha råd att köpa nån mat.


längtar

idag har jag lunchat/frukostat hemma hos stella i hennes minimala men otroligt mysiga lägenhet. och jag längtar sjukt mycket efter att få flytta nu. jag vill också köpa gem och andra onödiga saker till mitt hem! det kan jag väl göra nu också iofs men vad är det för mening med det när det redan finns?
usch jag hatar att längta efter nånting, det känns som det aldrig kommer att komma och när det väl gör det är det roliga med det borta innan man hunnit fatta att det hänt...

förlorare

för några veckor sen var jag med i en tävling där man kunde vinna en helg eller en dag på Yasuragi (japanskt bad och spa), och idag såg jag att tävlingen var avgjord och att jag inte hade vunnit. jag blev jättesur! men jag hade ju inte direkt förväntat mig att jag skulle vinna.. varför skulle jag gjort det, jag vinner ju aldrig nåt.

häll din öl i en vattenpöl

fy vad roligt det är att diskutera saker. roligast är det att diskutera sånt som man är helt övertygad om att man själv har rätt i och diskussionspartnern har helt fel.. lite jobbigare är det om man inte riktigt vet vad man pratar om, men det är kul ändå. man lär sig sjukt mycket och man blir alldeles uppe i varv.. fast man bli irriterad också, om diskussionen innefattar feministiskt initiativ... det blir man ju irriterad bara av att tänka på.. (får jag säga så..? det får jag nog)

jeans ska man väl inte tvätta så ofta, eller??

jag kunde möjligen tänka mig att vattnet skulle bli alldeles blått när man tvättade ett par mörkblå jeans, men inte att det skulle bli gulbrunt!! fy vilken lortgris jag måste vara...hoppas nån säger till mig om jag luktar illa eller har stora smutsfläckar på kläderna utan att märka det...

the tourist

det här bandet rekommenderas varmt.. http://hem.bredband.net/thetourist/
jag väntar med spänning på deras första fullängdare... :)
för övrigt vet jag massa hemlisar om basisten i bandet, så om ni frågar mig kanske ni får veta.. (det här skriver jag mest för att hans flickvän kommer visa honom det här och då kommer han bli nervös :p)

ikea

idag har jag och stella varit på ikea.. det är nästan omöjligt att gå på ikea utan att handla nåt. själv köpte jag ett påslakan medan stella handlade lite allt möjligt, bl.a. en möbel som nästan var omöjlig att få in i bilen. vi stod rätt länge och trixade medan folk tittade.. "tjejer alltså...." tänkte de säkert. men vi klarade det helt själva faktiskt.. vi klarade även att få in alla grejerna i hennes lägenhet 3 trappor upp utan hiss. jag har känt mig mycket stark och produktiv idag.

förresten är det ju trevligt när folk kommenterar det man skriver i sin blogg... när de ändå läser det liksom..

anmälan

Tack för din anmälan!

Höstterminen 2006 

Du har anmält dig till följande utbildningar:

1. 65002 - Programmet med inr mot personal- och arbetslivsfrågor 160 p 160.0p Dagtid
   Normal undervisning Helfart (100%)   Göteborgs universitet, Göteborg

lägenhetssök

det är svårt det här med lägenhet.. jag vet att jag är den perfekta hyresgästen men hur får man nån att förstå det när man bara har 255 tecken på sig? sen måste man välja två områden man helst vill bo i.. för mig spelar det ingen roll vilket område det är, så länge det inte är alltför lång till centrum. då vill jag inkludera i de här 255 tecknen att värden inte ska bry sig om vilka områden jag har högst prioritet på, utan att dessa beror på att jag är tvungen att välja nåt, och att jag bara söker lägenheter som ligger där jag vill bo! här ett till exempel på att jag behöver min smarthet tillbaka.


LW

igår var jag och karin på lars winnerbäck-konsert. alltså den mannen.. jag finner inga ord.. det gjorde inte lasse heller, han såg ut som han skulle börja gråta flera gånger under konserten.. för att han fick sånt mottagande alltså.. han är iaf grym... världens bästa.. när man står där så är det som att ingenting egentligen spelar nån roll förutom att man står där just då.. jag ska bli ljudtekniker och söka jobb hos lasse

väx upp!

igår var jag och karin på lars winnerbäck-konsert.. det var 18-årsgräns så jag trodde vi skulle slippa alla fulla tonåringar. men ICKE! tydligen är man jävligt omogen även som 18+ och tycker att det är roligt att betala dyra pengar för att supa bort en konsert. 
jag vill kräkas på er era äckliga jävla idioter, i håret så att det fastnar och inte går att tvätta bort..! det passar bra på såna dryga skitungar som ni som gillar att förstöra för andra.. usch vad jag hatar er! jag ska bli statsminister och utrota er!