kreativ och kulturell

Jag gillar dagar när man håller igång hela dagen utan att göra nåt tråkigt.. Började med att kliva upp ur sängen och dra på mig lite kläder och åkte direkt till yogan. Skönt var det fast instruktören är lite flummig.. För ovanlighetens skull gjorde vi idag en ställning som vi inte brukar, vilket var perfekt för då utförde jag ett uppdrag utan större ansträngning (idag igen... :)) Sen hem och äta frukost och interneta lite.. sen gjorde jag mig iordning och åkte till stan. Köpte tyg som jag ska SY ett skynke av och hänga framför min sänghylla som jag har DESIGNAT och BYGGT, så man slipper se alla handkrämer och p-piller som jag har där. tyckte att jag gjorde ett fynd.. fick en bit av ett fint tyg som var alldeles för stor mot vad jag egentligen behövde, för bara 19.50! Nu vet ju inte jag vad tyg kostar men jag tyckte det var billigt!

Sen var det ju det här med kort och pysslandet. Var tvungen att ta en sväng in på panduro och kika på vad de hade att erbjuda nyfrälsta korttillverkare.. Och det fanns ju massor! Allt man behöver! Fast det var dyrt.. stämplar för runt 60-90 kronor styck.. Men jag var väl därinne ca 40 minuter och tittade på allt och köpte till slut lite papper i olika färger, nåt särskilt designark, nåt slags nätliknande papper som man kan dekorera med, stämpelfärg och guldsnöre. Sen har jag ju en hel del att önska i typ julklapp.. Jag har ju aldrig haft nån riktig hobby men nu tror jag att det ska bli det här. Det är ju ganska bra, för det är ju alltid nån som fyller år eller så finns det nån annan anledning att göra ett kort! *glad*

Hursomhelst, vidare från Panduro till Slussen och äta med familjen på Blå Dörren ("blå dörren hade öppet och vi slog oss ner i baren, hon var hemma efter veckor runt på resor.."). Jättegod abborrfilé och det var ett jättemysigt ställe.. Trodde det var ett hak som suputer som Lars Winnerbäck hängde på :P
Sen tog vi färjan över till djurgården och gick på Mamma Mia. Platser med skymd sikt men man såg jättebra ändå. Och den var jättebra, duktiga artister, rolig handling och bra låtar. Så det var en toppenkväll och en toppendag.

Grämer mig lite över att jag inte är ledig förrän på tisdag nästa gång så jag kan pyssla med mina kort.. Men tålamod är en dygd.. när ska jag lära mig?

oh when the saints....

Det blev inte så mycket mer av dagen än vad som var tänkt från början tyvärr.. Passade på att städa lite och sortera lite papper, vilket iofs kan vara kul.. Sen fick jag så dåligt samvete för att jag varit inne hela dan så jag var tvungen att ge mig ut på en liten cykeltur.. Skulle ändå posta två brev så jag cyklade ner till postterminalen och sen tog jag en omväg hem, tog sammanlagt ca 45 minuter kanske. Om 2½ månad får jag veta om jag vunnit en plasma-tv eller inte :) (på tal om breven, deltog i en tävling)

För övrigt har jag sjungit  "oh when the saints go marching in..." varje gång jag gått på toa idag.

Dagordning

Vad jag ska ägna mig åt idag är ungefär som följer:

Diska
Tvätta
Stryka
21.00 Desperate housewives

Kul va? De tre första punkterna tar sammanlagt max 30 min och klockan är nu 11.22...


nykterist på riktigt

Från och med nu känner jag mig som en fullvärdig nykterist. Jag har just kommit hem från min första UNF-träff.. För den som inte visste står UNF för Ungdomens NykterhetsFörbund. Där har jag alltså varit med ett tag men aldrig varit på nån träff förrän idag. Och jag hade så otroligt trevligt. Dagens aktivitet var korttillverkning, och Karin som är ordförande var en hejare på att tillverka kort och har sysslat med det i flera år, så hon hade jättemånga tips. Jag gjorde ett fult kort, och ett jättefint. Trodde inte att jag kunde vara så kreativ, men jag blev jättenöjd!
Nästa vecka är det flygbladsutdelning men då jobbar jag till 18 så vi får se om jag hinner dit.
För övrigt har jag inte gjort så mycket idag.. Skapat en blogg och försökt leta efter ett bra namn till den. Räknade ut mitt ninjanamn och secretagentnamn och hobbitnamn men inget av dem lät så bra.. Mitt disneyfigursnamn blev "Cinderella the evil witch" vem nu det är... Men eftersom jag från säkra källor fått höra att Cinderella passar en prinsessa som mig så fick det bli det :)


jag - en bloggare

hehe.. jag har skaffat en blogg.. gud så nördigt. det trodde jag aldrig att jag skulle göra.. nu vet jag inte riktigt vad jag ska ha den till.. man måste ju skriva en del i den för att det ska vara intressant för andra att läsa, men skriver man för mycket så är det som att man är ego och verkligen tror att folk skulle vara intresserade av att veta vad som försiggår i ens liv.. och man kan ju inte skriva vad som helst eftersom vemsomhelst kan läsa.. det ger sig nog med tiden.. antagligen kommer jag bli den största datanörden ever..

tredje inlägget

*flyttar åt höger*

andra inlägget

inlägget får inte bestå av enbart blanktecken

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!