i'm old

vad dagens 15-åringar har för funderingar (efter egna erfarenheter en lördagkväll på spårvagnen)
- (till en i sällskapet) är du katolsk? vad är katolsk, hur är man då?
- hörni, -ej memorerat flicknamn- hör en puls i mitt ben, är jag onormal då?
- varför säger man fitta och inte kuk? (när man svär över nåt)
själv säger jag ofta fan.

för att upprätthålla deras heder vill jag dock säga att de åtminstone flyttade sig längst bak när de bestämde sig för att röka inne i spårvagnen.

arg

just nu är jag arg.. på kurslitteratur som väger 15 kilo, på matvaror som väger 15 kilo, på matkassar som är icke-ergonomiskt utformade, men mest är jag arg på arkitekten till mitt hus som tyckte att det är lämpligt att alla jävla dörrar ska öppnas utåt, alltså mot en själv om man kommer utifrån. man kan alltså inte öppna dörrarna med armbågen och sin kroppsvikt när man ska hem med tunga matkassar och skolböcker, utan måste ställa ner - öppna - på nåt konstigt sätt hålla upp dörren med förslagsvis ena foten - lyfta upp alla grejer igen och krångla sig in medan dörren smäller igen i ryggen på en. jag inser självklart att om dörrarna satts åt andra hållet så skulle de öppnas mot en när man kommer inifrån. men hur ofta ska man ut med en massa skit att bära på förutom när man flyttar ut??!! de människor som har som jobb att tänka till kan väl se till att göra det också??! underlätta i vardagen finns det nåt som heter...

bak

mina bakverk börjar ta slut.. jag är lite stressad över detta då jag inte tycker att jag har haft nåt besök som jag bjudit på bakverk utan antagligen mest har ätit upp allt själv. men när jag tänker efter har ola, linda, pernilla, karin, linda, mari, pappa & emil fått smaka. vem är det jag tror ska komma? kungen? det är väl egentligen precis dessa människor som jag tänkt ha mina bakverk till. men det finns lite kvar ifall nån annan är sugen, sen orkar jag inte baka på ett tag :)