kvinnor kan

på radion i morse diskuterade de kvinnorörelser genom historien och deras betydelse, då sa nån att den bästa kvinnorörelsen genom tiderna är motjucket. *skrattar hejdlöst* min humor det...

need i say more?

du har vunnit och förlorat, du har sett dig själv i spegeln,
du har vaknat i fel säng, du har varit kär
framtiden väntar som en farlig gåta
man har bråttom dit, sen är man där...
.. jag trodde att jag visste vem jag var och vad jag ville
men nu skulle jag inte välja de orden...

© Lars Winnerbäck

ni ser ju själva...

roligt på julfesten?

på SLs hemsida gör de reklam för sina 30-dagarskort genom att säga:
"lämna bilen hemma så får du roligare på julfesten. köp 30-dagarskort"
vadå? varför skulle man få roligare på julfesten bara för att ens bil står hemma? jag fattar inte.. vad har det med saken att göra? va va?

jävla tönt-SL

vinter

idag var det säsongspremiär för skrapning av bilrutorna. snart är vintern här! yey!


idag

när man går omkring ute med hörlurar i öronen och bara hör musiken och inget runtomkring så känns det som man lever i en musikal. idag var det en sorglig musikal.. en elegi för alla sorger den här hösten handlade om skulle man kunna säga.. nu kan jag säkert bli åtalad för nåt upphovsrättsbrott..
läste en fin grej på tunnelbanan:

så liten plats en människa tar på jorden
mindre än ett träd i skogen
så stort tomrum hon lämnar efter sig
en hel värld kan inte fylla det

nu kan jag säkert bli ännu mer åtalad..

14 år eller?

vid mitt jobb ligger ett "teknikmagasinet" där det jobbar en väldigt söt kille.. alltså han är sådär enormt söt att man liksom bara vill pussa på honom när man ser honom.. och varje gång jag går förbi så svär jag för mig själv över hur söt han är, för han så onåbar på nåt sätt.. pga att jag är så feg och aldrig skulle våga säga nåt.. norrländska pratar han med till råga på allt... suck...

hjärtats bar

i helgen var det middag hos emma som hade fyllt år.. otroligt vad tjattrigt det blir när ett gäng tjejer ska umgås :) hursomhelst var det jättetrevligt och emma hade lagat god mat och massor med goda bullar och efterrätter! efteråt gick vi till hjärtats bar och dränkte våra sorger. hur länge har jag inte velat gå dit?! nu blev det iaf av och det var ett väldigt mysigt ställe fast väldigt trångt. bartendern var inte heller lika bra på att göra en cinderella som tjejen på gamleport, men det fick duga.. för den som inte vet varför hjärtats bar är så speciellt så är det för att Lars Winnerbäck skriver om det stället i sin låt "Brustna hjärtans höst". Den handlar om en höst när han och alla han känner är sorgsna och hänger på hjärtats bar.
Men det var en äckelgubbe som tog mig på rumpan.. vi stod några stycken och pratade och funderade på om vi skulle stanna eller gå vidare, då kom han och liksom låtsades bli knuffad mot oss och så passade han på att grabba tag i min rumpa samtidigt.. och vad gjorde jag.. ? ingenting!! blev så arg på mig själv efteråt. varför sa jag inte "jävla äckel vad håller du på med?"? nej jag bara tittade på honom.. om ingen nånsin säger nåt så kommer ju äckelgubbarna fortsätta hålla på...

idag har jag druckit godtemplardricka för första gången. det var gott.

platsannons..

5 platser.
Vi behöver förstärkning i vår säljkår då vi ej hinner med de partybokningar vi har i dagsläget.
Vi är ett hemparty företag som säljer erotiska produkter samt underkläder i storlek 34-62.
Naturligtvis har vi det allra senaste inom erotiska leksaker.
Obs vi tillhandahåller demoprodukter till säljaren utan kostnad under provanställningen.

hahaha

filmrace

idag har jag haft filmrace med mig själv. igår hyrde jag fyra filmer jag velat se och som ingen velat se med mig, och idag tittade jag på dem ensam.. har även satt i mig en större mängd godis och chips under tiden.. hör ju till :)
dagen började med Smala Sussie, en gangsterkomedi på värmländska. Rätt rolig i början och man skrattade en del åt dialekten. Sen blev den mest konstig och kändes ogenomtänkt. Jag kände mig rätt välmående under tiden jag såg den men nu efteråt så minns jag knappt vad som hände.
Jag fortsatte sedan med Ocean's Twelve, en fortsättning på succén Ocean's Eleven. Den sistnämnda tyckte jag väldigt mycket om, den var smart och spännande. Tvåan kändes som en dålig uppföljare, det är så det brukar vara. Svårt att göra en lika bra film på samma tema tror jag. Men det kändes ändå som ett helt ok tidsfördriv.
Film nummer tre var Masjävlar. Den kom för nåt år sen och fick massa guldbaggar. Jag tyckte den var rolig och jobbig på samma gång. Handlar om en tjej som sedan många år lever i Stockholm, som återvänder till hemorten i Dalarna för ett släktkalas. Familjen har ingen  förståelse för det liv hon valt, hon har ingen förståelse för deras, och det uppstår massa familjekonflikter. Filmen förstärker verkligen fördomar om hur inskränkta byhålemänniskor är. Mitt i det tragiska skrattade man en del åt detta (kanske för att man är Stockholmare). En helt klart sevärd film!
Sist ut var Fantomen på Operan, efter Andrew Lloyd Webbers musikal. Här var verkligen nåt i min smak, musikalfreak som jag är. Tragedi, romantik, ljuvlig musik och härliga klänningar :) Men jag gillade inte Fantomen, jag tyckte han var ond. Det är väl meningen att man ska tycka synd om honom, men alla människor har ju ändå ansvar för sitt eget liv.

Filmerna blev bättre och bättre i den ordning jag såg dem ungefär. Trots att det var rätt segt att ligga i soffan en hel dag så ska jag göra om detta flera gånger, fast med andra filmer då förstås :)