bloggen tar time-out

okej.. idag var jag hos läkaren med min onda arm som inte vill bli bra. han var ganska hård mot mig och gav mig starka voltarentabletter och ett totalt datorförbud under medicineringen. jag kommer tydligen inte kunna bli helt bra om jag inte vilar ordentligt. jag måste även använda en konstig handledsskena för att inte överbelasta handleden i vardagen. jag frågade vad som hade hänt om jag arbetat med datorer och då hade jag blivit helt sjukskriven. "jag kan sjukskriva dig nu också om du vill" sa läkaren som bröt på både norska och arabiska samtidigt. jag sa att jag inte har så mycket behov av att använda dator i studierna framöver så det ska nog gå bra. "okej men kom tillbaka om du får problem med lärarna så ska jag skriva en rapport" sa han då. det var ju bra.

så från och med onsdag när jag får råd att hämta ut min medicin får jag inte använda dator på tre veckor, så då kommer det tyvärr att vara dött här... jag tror att det under denna period kommer att visa sig att jag är slightly datorberoende, och jag kanske knåpar ihop ett inlägg med vänster hand ifall jag får abstinens. men jag borde inte. glöm inte bort mig!

ett ljus i mörkret

saker som är bra att äta när man har ont om pengar är sånt som är baserat på torrvaror, eftersom man ofta har det stående i diverse skåp. något nervöst har jag gått igenom dessa skåp och checkat mot receptet och kommit fram till att jag har allt som behövs för att göra en KLADDKAKA! det kan nog hjälpa mig att komma över lite av den söndagsångest jag har inför en ny vecka med djävulens påfund no1 - externredovisning. varför får sötsaker en att må bra nu igen? strunt samma, det funkar ju.

alban och jag

den här veckan har jag jobbat som redovisningskonsult åt alban albansson i alba ab, utöver de vanliga heltidsstudierna.. tack vare alban har jag kommit hem omkring 21.30 på kvällarna, inte hunnit göra nånting vettigt, fått yrsel, samt drömt mardrömmar om vinster och förluster vid avyttring och siffror som står på fel ställe.. imorgon ska jag sova tills jag vaknar och sen ska jag på fest och inte tänka ett skit på alban.

ett råd till alla medmänniskor där ute: JOBBA ALDRIG MED REDOVISNING, DET KOMMER ATT FÖRSTÖRA DITT LIV!

abonnemang har sina fördelar

jag lever nu äkta studentliv med endast 6 kronor kvar på mitt visa-kort. detta innebär bl.a. att jag äter mycket potatis. det innebär också att jag inte kan ladda på min mobil med mer pengar eftersom min operatör endast tillåter mig att göra detta via internetbank. på mobilen finns nu 4 kronor kvar och förklaringen till att jag ev inte skulle svara på sms eller ringa upp ett missat samtal den närmaste veckan ligger i kombinationen av detta.

en sån igen...

Den här hittade jag på saintkildaroad.blogspot.com som för övrigt är en väldigt bra blogg.. läs den!


Tio första


Första bästa kompis: karin

Första bil: none so far..
Första kärlek:
måste ju varit typ danilo eller nån med tanke på vad vi lekte efter dagis..
Första husdjur:
tusse the cat
Första semester: vad räknas som semester, jag befann mig säkert på en strand under min första sommar, men första utomlands var som 4åring på lanzarote
Första jobb: jag var 15 år och jobbade på julen på presenthuset hon & han vid mariatorget
Första köpta skiva: första jag köpte själv tror jag var no doubts tragic kingdom. det var på vattenfestivalen så det var ju rätt länge sen.. tycker fortfarande att den är bra dock
Första riktiga kärlek: K i guess
Första piercing: jag tog hål i öronen när jag var 9, det är väl iofs inte klassat som piercing utan som just ?hål i öronen?, men det är det enda jag har
Första konsert: haha det var nog GES, ni vet guld i usa-gänget.. nån gång 94 eller så

 

Nio senaste


Senaste alkoholdrycken:
joråsåatte..
Senaste bilfärd: i måndags när jag blev skjutsad till tåget efter att ha firat påsk på landet
Senaste filmen du såg: natt på muséet
Senaste ringda telefonsamtal: ska kolla... gud vad tråkigt.. igår 09.48 ringde jag till jobbet så de kunde komma och släppa in mig..
Senaste bubbelbadet: åh vad jag vill ha ett badkar.. det var nån gång i julas när jag var hemma
Senaste spelade cd: måste väl vara anna ternheim då eftersom den fortfarande ligger i cd-spelaren.. man lyssnar inte på cd så ofta.
Senaste kyss: 20e mars och tillåt mig att påpeka att det är FÖR länge sen
Senaste gången du grät: jag gråter väldigt sällan nuförtiden.. det är helt underbart skönt.. jag minns inte.. det var säkert till nån film eller nåt
Senaste måltiden: dagens frukost som utspelade sig nångång vid 13-tiden


Åtta har du nånsin

Dejtat en av dina bästa kompisar: eh ja.. tror det?
Blivit raggad på av bra kompis flickvän/pojkvän: alltså om t.ex. andreas skulle ha raggat på mig? nej något sånt har aldrig hänt, hur hemskt vore inte det..?
Blivit kär vid första ögonkastet: nej, annars är väl jag en sån som tror på sånt
Fastnat med blicken i någons urringning: det har jag säkert
Fått ditt hjärta krossat: miljoners bitar
Haft ett one night stand: nej
Sagt att du älskar någon utan att mena det: ja
Busringt till någon: hehe.. ja, och vad roligt det var


Sju saker du har på dig just nu

1. svarta träningscapribyxor
2. grått linne
3. skitfula snobbentrosor
4. bh
5. c'est tout
6.
7.

 

Sex saker du gjort idag

1. vaknat 8 trots att jag hade sovmorgon
2. varit på marknaden och köpt avocado, cashewnötter och dadlar
3. haft långfrukost
4. suttit i solen och läst externredovisning
5. sytt i en knapp i min jacka
6. sett reprisen av room service


Fem favoritsaker utan rangordning

1. sängen
2. datorn
3. mp3n
4. mobilen
5. chokladkakan som ligger två meter ifrån mig


Fyra personer du kan berätta allt för

1. Emil kunde jag berätta allt för
2.
3.
4.


Tre val

Blått eller rött? grönt
Sommar eller vinter? Just nu, sommar
Choklad eller chips? Choklad

 

haha typ de tre omöjligaste valen i världen

 

Två saker att göra innan du dör

1. roadtripa i usa.. kanske..
2. skaffa ungar

 

En sak du ångrar

det finns mycket jag ångrar men inget som jag med viljekraft hade kunnat förändra


 

 


she's alive!

nu har jag ett litet andningshål i mina studier då den första deltentan på ekonomin avklarades idag. det gick faktiskt förvånansvärt bra (tror jag). ganska lätta frågor med tanke på hur övningarna sett ut tidigare.. men nu vet jag lite vad det hela går ut på så nu ska jag köra på och inte få nån omtenta den här terminen heller är tanken :)
när man har andningshål kan man även passa på att ägna sig åt lite större projekt som att vårstäda, vilket jag tänkte göra imorgon (a.k.a. en vanlig lite ordentligare städning i kombination med att det råkar vara vår).
men vi hörs väl den 2a maj då när nästa tenta är över...:) nädå, så farligt är det faktiskt inte

min överman

jag vill reservera mig mot eventuell seghet i bloggen de närmaste två månaderna eftersom jag nu läser ekonomi och det är S V Å R T ! detta innebär dels att jag inte kan tänka på något så banalt som att blogga när jag har istället har moms och avskrivningar att tänka på. det innebär också att jag inte har något övrigt liv utanför mina studier och därför inte har något intressant att skriva om..
håll tillgodo!