if i were a cat

funny pictures of cats with captions
more animals

djävulsk väckarklocka sökes

jag skrev för ett tag sen ett inlägg om hur trött jag är och hur lite jag sover...på den tiden styrde fortfarande mitt överjag som tvingade mig att gå upp på morgnarna hur trött jag än var, eftersom det tyckte att man bara inte kan komma försent till saker. på sistone har jag börjat sova ännu mindre än jag gjorde då, och det verkar som att mina drifter nu har tagit kontrollen över min kropp. i morse började jag skolan 9.15, behöver åka senast 8.39 för att hinna och brukar därför gå upp omkring 7.20. jag vaknade 7.00 av väckarklockan som planerat, snoozade en liten stund (trodde jag) och vaknade sedan 8.45!! till saken hör att lektionen i skolan idag var en obligatorisk övning, en vanlig föreläsning hade överjaget i detta läget nog kunnat gå med på att skippa. men 8.54 stod jag vid spårvagnshållplatsen, efter den snabbaste morgonrutin jag förmodligen haft i mitt liv. var i skolan 9.29, alltså inom 45 min efter att jag vaknat.. det känner jag mig stolt över även om hela dagen sedan blev helt fucked up.. efter skolan hade jag tänkt plugga men var så trött och uppstressad att jag istället åkte hem för att varva ner, och glömde totalt bort att jag hade ett appointment inne i stan på eftermiddagen! något sådant skulle heller aldrig ha hänt mitt tidigare överjagsstyrda jag..
för att undvika en upprepning under morgondagen så går jag nu och lägger mig!

back from paris

som sagt.. ju längre tid som går efter ett blogginlägg desto svårare blir det att författa nästa... nu har jag dessutom haft en parisresa att genomföra och bearbeta..

det hela började förra torsdagen vid 4.30 på natten när tre små damer pallrade sig iväg till arlanda och slutade i måndags kväll när samma damer landade efter en jäkligt shaky flygresa.. är fortfarande lite bitter över detta eftersom jag hade räknat med att efter min första flygning på 13 år skulle kunna säga till mig själv att det är ju inte ett dugg läskigt att flyga.. men om man prickar in en dag när det blåser och är molnigt får man tydligen räkna med luftgropar (grop känns som ett understatement i detta sammanhang, vi kan säga dalar) och tryckförändringar som snurrar till det i huvudet och verkar som bedövningsmedel.. okej jag är känslig, jag ramlar när nån puttar på mig, men ändå!!

vistelsen I paris var dock mycket trevlig och efterlängtad.. vi har hunnit med alla måsten - eiffeltornet, triumfbågen, champs-elysees, louvren, montmartre, notre dame och det andra.., samt även några icke-måsten som kebab, sexgatan, starbucks och carries hotell. vi har helt ofrivilligt fått se ett könsorgan och blivit inbjudna till diverse sexuella aktiviteter. vi har bott fyra tjejer på 16 kvadrat och druckit rödvin och flummat.. dessutom nästan blivit bestulna av en fransk elektriker och en serb. ska jag klaga på nåt så är det väl vädret, eller storleken på staden i förhållande till längden på resan.. jag hade gärna gått på varenda gata, medan min vänner hellre åkte metro (och dessutom fotade tunnelbanesätena)...