realisation

det är nåt speciellt med att jobba under bokrean... den senaste veckan när böckerna börjat lastas upp i olika butiker har jag lite grann saknat att vara med och bära och bygga berg.. det är mycket att göra och (nästan) alla hjälps åt.. inte lika kul när sura kunder kommer och vill köpa reaböcker några dagar i förväg trots att det står överallt i butiken att rean inte startar förrän ett visst datum och att böckerna inte får säljas före det. "varför lägger ni då fram dem innan?"
men på det stora hela är det trevligt..
idag när jag var och kikade i några butiker kändes det dock inte lika trevligt.. extremt trångt och långa köer.. kanske blev det jobbigare för att jag var kund och inte personal, men jag var rätt glad och nöjd med att jag kunde gå därifrån när jag ville..

i-landsproblem...

just nu är jag väldigt trött på att vara student.. trött på att aldrig känna mig helt ledig.. trött på att leva i konstiga 5-10 veckorscykler... men mest trött på att aldrig ha några pengar, att inte kunna gå och handla mat utan att först behöva kolla kontot och stå och huvudräkna i affären så jag slipper en eventuell pinsam situation i kassan...
och så är jag lite trött på svåra tentor som frågar efter sånt som ingen har lärt oss så att man får försöka väcka sina sedan länge insomnade matematikgener mitt under tentan.. idag var kursen slut men jag var totalt opepp på att tenta/redovisningsfesta och belönar mig själv med en fet bit rabarberpaj istället.

slutar aldrig förvånas...

har nu upptäckt höjden av äckligt beteende i en offentlig simhall:
att sitta i bastun och snyta sig i handen och sedan torka av sig på sin handduk...

köping

i en annan del av köping är ett underbart program.. tobbe är grym. han säger sånt som alla andra bara tänker och lite till. mer svordomar åt folket.. typ :)