a lovestory

för ca ett halvår sen träffade min kompis en kille ute på krogen. hon hade då pojkvän och trodde att killen från krogen var bög, så hon började umgås med honom som kompis. de var ganska kramiga och sådär och vi andra hade kanske våra aningar om att den här killen kanske ville mer än kompis. sen för ett par månader sen så gjorde pojkvännen slut med min kompis, och hon började umgås mer med den andra killen. efter inte allt för lång tid hade de fattat tycke för varandra och är idag ett par. när de blev tillsammans kom det fram att killen haft känslor för henne hela tiden och inte velat nåt hellre än att de skulle bli tillsammans. är inte det bara så sött!! jag menar, det är ju sånt som bara händer på film annars. men nu har det hänt i verkligheten och jag tycker det är väldigt fint och hoppingivande :)

min fega jävel

nu är john tillbaka på jobbet igen.. han har varit borta några veckor.. det är härligt, nu har jag nåt att titta på igen. och nåt att förbanna mig själv över...

det här linnet tänkte jag nog ha på mig på nyår förresten.. kanske..

26144-6

darin

haha.. detta läste jag idag och fann det mycket underhållande:

"Hej alla barn nu blir det barnprogram, titta här vad farbror Frej tar fram! En liten Darin och nu ska ni höra vad man med Darin och köttkvarn kan göra. Släng han i kvarnen och klibbeli-klabb, så har du fått dej en liten kebab."

leva i nuet

idag mötte jag min svenska- och engelskalärare från gymnasiet. hon såg väldigt pigg och glad ut och hade precis gått i förtidspension, 61 år gammal. Vi stod och pratade en ganska lång stund om livet i allmänhet, och hon tyckte det var så skönt att äntligen kunna ägna sig åt det hon ville. Hon sa saker som att  "man glömmer lätt bort att leva medan man lever.. livet är inte det som börjar efter examen eller vid pensionen eller vad som helst, utan det pågår hela tiden. det är viktigt att leva i nuet"
jag blev jätteinspirerad och kände att jag håller på och kastar bort mitt liv... går bara runt och drar och gör inget vettigt. jag vill leva i nuet! men jag vet inte hur man gör..jag lever alltid en evighet framåt... och ibland en evighet bakåt.

igår kväll lyssnade jag på "blott en dag" säkert minst 15 gånger. Lina Sandell är också rätt bra när man inte kan dränka sina sorger..

bedövad

Har du gjort vad du ska? Är hon bättre än jag? Är du lika lycklig som du var?
Det är trist att vara den som sitter kvar här ännu. Jag tål inte att se er två tillsammans.
Bor du kvar där du bor? Jag fick ett flyttkort där du frågade mig hur livet var. Det är inte som du tror..
Du ville att jag skulle hälsa på och se vad ni har. Men jag tål inte att se er två tillsammans.
I dina ögon, var det lättare att va'. I dina ögon.. Jag trivdes bättre i dina ögon.
Du sa: Jag vet vad du vill. Jag sa : Jag vet vad du tror, jag tror bara vänta lite till.
Så får du tro vad du tror, du vet var jag bor. Du får gärna komma hit och skrämma mörkret.
I dina ögon, var det lättare att va'. I dina ögon.. Jag trivdes bättre i dina ögon...

LW är bra att ha när man inte kan dränka sina sorger..

julbord

i lördags hade vi julbord med jobbet, det var riktigt trevligt precis som förra gången. min chef är faktiskt en väldigt rolig typ privat. skämtsam och så. jag fyllde min tallrik med mat ca fyra gånger och sen var jag mätt i ett dygn ungefär. störde mig dock på att servitrisen tog för givet att alla ville ha starkvinsglögg och sen konjak till kaffet.. tittade dessutom konstigt på mig när jag ville ha julmust.. hallå, det är julbord?? efteråt gick vi till soap bar, vilket har blivit en tradition, om det nu kan bli det efter två gånger. där bad jag om en alkoholfri drink och bartendern tittade konstigt på mig och sa att han kunde blanda ihop lite juice.. suck... anglokåta isabelle och jag träffade en irländare som var lite vilsen, sen åkte vi hem.

känner för att säga satans jävla aprövshelvete så därför gör jag det.

"det finns ett ord för vad jag lider av, men jag har glömt det nu"

nån som vill åka bort?

förresten skulle jag vilja åka till typ åre typ snart, nån som vill följa med?


december

då var november till ända.. många tycker ju att det är den jobbigaste månaden eftersom den känns så lång och är mörk (personligen tycker jag nog att februari är värre). men nu har vi iaf överlevt den, även om det blev lite jobbigt på slutet och jag knappt sovit ordentligt en enda natt på hela månaden. Synd bara att det var så otroligt vackert väder just den 30e.. ni vet, anders slaskar julen braskar.. så det blir väl en grön jul i år då. annars är ju det här vädret det bästa, när solen glittrar i snön och det knastrar under skorna när man går. härligt..
igår på yogan hände nåt kul.. förutom den konstiga tarmrensningsövningen vi gjorde... vi gjorde skulderstående - när man ligger på mattan med huvudet och skuldrorna i golvet och resten av kroppen upp mot taket. jag brukar alltid ha lite svårt med att få benen att peka rakt upp eftersom man lätt tappar balansen då. men så kom instruktören och sa åt mig att andas och sen bara drog hon mig uppåt, sen när hon släppte så bara stod jag där utan problem. jag fattar inte hur det gick till, men jag kände mig jätteduktig :)
idag har jag varit på ikea och köpt en julstjärna.. det är ju både en växt och ett julpynt på en och samma gång. jag känner mig nästan vuxen.