bonde söker allmänbildning

måste bara berätta ifall nån inte såg det... kikade på jeopardy igår som hade "bonde söker fru- tema" och tre av bönderna tävlade. de var ju inte världens mest brighta.. micke kunde väl en del men de andra två... permartin & andreas... herregud.. det var en kategori som var "per eller martin?" och det gällde olika personer som hette nåt med martin eller nåt med per..  en fråga var typ " denna dean har sjungit.... " och så nån känd låt med dean martin (som var rätt svar).. permartin trycker först och svarar " martin dean" det var fel. andreas som inte har så många poäng ser sin chans och tror att nu kan han ju inte svara fel.. han trycker och säger "per dean". veckans största skratt..

Kommentarer
Postat av: Stina

Hahaaaa... Idioter! Har du förresten sett att tv4:s tävlingsprogram blivit anmälda för att de håller så låg nivå att det inte ens anses vara en tävling utan ett lotteri? :-D Det är också humor!

2007-02-20 @ 23:09:47
Postat av: cecilia

ja men det är ju inte mer än rätt.. man kan inte komma undan med hedern i behåll om man har så puckade programledare i en frågetävling :)

2007-02-20 @ 23:51:15
Postat av: Linda

Åh. shit va roligt. dagens bästa :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback