drömprinsen

mina kära arbetskamrater tycker att jag har problem med att hitta min drömprins.
men det finns ju inga killar som är:
snygga
nykterister (alt. dricker måttligt och överhuvudtaget inte ifrågasätter att jag inte gör det, eller att jag försöker påverka dem att göra som jag)
LW-fans (alt. överhuvudtaget inte ifrågasätter att jag gillar honom och försöker få andra att göra det också)

Kommentarer
Postat av: Victor

Eeh... Jag är nykterist och jag har absolut inget emot LW-fans. Jag är tveksam om detta betyder att jag är din drömprins... Nog måste det finnas några fler kriterier för att charma en tjej som du? Jag snubblade in på din blogg och märkte att vi är ganska lika så jag tänkte egentligen bara säga hej. Hej.

2006-03-31 @ 00:02:28
Postat av: cecilia

snygg sa jag ju också ;)
nej men vadå, klart att drömprinsen inte kan vara hursomhelst i övrigt bara för att han är de tre sakerna.. men det är ju en bra början! jag är ganska lättcharmad... vadå då? har du massa dåliga sidor? :P

2006-04-01 @ 18:35:46
Postat av: Victor igen

O nej, jag har så klart bara bra sidor... Hur skulle då en kille gå till väga för att charma dig? Skulle han kanske säga till dig att du är en av de sötaste flickorna han sett på länge?

2006-04-01 @ 19:34:14
Postat av: cecilia

det kan han ju säga.. jag blir ofta charmad av det men det visar sig jämt att det inte spelar nån roll så.. vad har du mer? :)

2006-04-01 @ 20:07:04
Postat av: Victor

På vilket sätt spelar det ingen roll? Jag skulle gärna överösa dig med komplimanger, men jag känner dig ju tyvärr inte mer än vad jag har läst i bloggen. Jag tyckte bara att det var så roligt att läsa om en tjej som verkar ha lika intressen som jag. Du verkar smart :P

2006-04-01 @ 23:32:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback