rapport från götet

mohahaha jag är så grym. har fixat internet alldeles själv! gjorde inte fel en enda gång…

nu sitter jag här som nybliven göt på en madrass i mitt ekande rum. gårdagen var ganska intensiv. när jag kom in i lägenheten efter att fått hjälp med väskorna av ett par mycket trevliga polska studenter så funkade inte lamporna eller spisen eller nånting.. jag tänkte att nähe nu får jag ingen el på flera veckor. men sen hittade jag ett skåp med texten göteborg energi på och där fanns det knappar man kunde trycka på så det löste sig :)

området här är väldigt fint och fräscht. till grannar har vi ett vandrarhem, en beroendeklinik och en kyrkogård. mina närmsta grannar har hållt sig undan än så länge men en luktar konstigt tror jag. på vägen hit finns en affär som säljer ”Paraboler & Presenter”, det tycker jag är en rolig kombination.

igår var jag och handlade lite mat..(och godis och läsk och kakor som är minst lika nödvändigt). på vägen hem gick jag av nån märklig anledning på fel spårvagn och höll på att hamna i angered men mitt starka undermedvetna påtalade detta för mig så att jag hann upptäcka det i tid och det var ganska lätt att byta.

vaknade av grannens väckarklocka idag, hoppas att jag inte alltid gör det, och hoppas att grannen inte hör när jag spelar lasse jämt.

Annars har jag varit och shoppat idag.. bl.a. nätverkskabel, badrumsmatta och tändstickor. en grej jag har behövt båda dagarna men ännu inte köpt är en sax… det kommer på lördag med resten av mitt flyttlass.

vill nån skicka brev, ringa eller komma på besök så är det välkommet.. jag är lite ensam :)


Kommentarer
Postat av: Hej igen

Eftersom jag har ganska goda kontakter med Bungerspärmen tycker jag du ska köpa en sax med art.nr. 1317, (eller var det 1318..?). Kom på en person till du inte får / kommer kunna glömma: Arg-dvärgen, your favorite....

2006-07-14 @ 12:48:38
Postat av: Angelica

Å, låter som ett riktigt trevligt område du bor i, spännande om inte annat :) Du kan ju bara öppna fönstret om du ska göra någon form av social undersökning i studiesyfte :P


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback